Şh. Tğm. Harun Kılıç Ortaokulu

Telefon : 0(344)4150013
WEB https://tegmenkilinc.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLYURT MH.GÜVENLİK CD.NO.50 ELBİSTAN
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 7:30/12:10
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZINE;2 saat
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Satranç, Voleybol, Masa Tenisi, Karate ve Badminton dallarında her yıl ders dışı çalışmalar yapılmakta olup her alanda il/ilçe dereceleri bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : 4006 Bilim Fuarı vb Etkinlikler rutin olarak uygulanmaktadır.
Proje Çalışmaları : Yerel ve Ulusal projelere imkanlar dahilinde katılım amaçlanmaktadır.